top of page
Over ons

Rijvereniging Any Dale is opgericht in 1965 en telt op dit moment ruim 250 leden. Voor deze leden organiseren wij wedstrijden op en in samenwerking met manege Any Dale Hippique. Dit voor zowel ruiters met eigen paarden als manegeruiters.

REGLEMENTEN EN STATUTEN
Interne wedstrijden

Naast de dressuur- en springwedstrijden organiseren wij ook interne wedstrijden zoals een pas de deux, cross, prix caprilli en andere evenementen. Deze wedstrijden worden zowel voor beginners als gevorderden georganiseerd en zowel voor leden met manegepaarden en -pony’s als eigen paarden en pony’s. Om aan deze activiteiten deel te kunnen nemen moet je lid zijn van de rijvereniging.

FNRS wedstrijden

In samenwerking met Any Dale Hippique organiseert de rijvereniging de FNRS dressuurwedstrijden. Deze zijn in principe bedoeld voor manegeruiters. Voor alle informatie over onze FNRS dressuur- wedstrijden zie: https://www.anydale.nl/fnrs-proeven

KNHS wedstrijden

Ook organiseert de vereniging KNHS dressuurwedstrijden. Om hier aan deel te nemen moet je lid te zijn van een rijvereniging en in het bezit te zijn van een KNHS startkaart (over het algemeen ruiters met eigen paarden).

Waarom lid worden als manege ruiter

Wil een manegeruiter naast de FNRS wedstrijden ook meedoen aan de overige interne wedstrijden en/of in aanmerking komen voor het clubkampioenschap dan kan dat alleen als lid van de rijvereniging. Voor informatie over het clubkampioenschap klik hier.

Wedstrijdkalender

Het wedstrijdseizoen loopt van september tot en met juli. De wedstrijdkalender is te vinden op onze website. Ook alle verdere informatie over wedstrijden zoals startlijsten, uitslagen, tarieven en regelementen zijn te vinden op onze website.

Inschrijven

Inschrijven voor onze wedstrijden is alleen mogelijk digitaal via onze website (nieuwsberichten). Hou deze dus regelmatig in de gaten: http://rv-anydale.nl. Of via "mijn KNHS voor KNHS wedstrijden.

Vrijwilligers

Tijdens wedstrijden en evenementen kunnen wij niet zonder de hulp van vrijwilligers. Vrijwilligers worden bijvoorbeeld ingezet als ringmeester, schrijven bij juryleden, hulp bij op- en afbouw evenementen, etc. Vrijwilligers zijn ook vaak ouders van ruiters. Vind je het leuk om te helpen? Stuur een mailtje naar info@rv-anydale.nl.

A.jpg
REGLEMENTEN EN STATUTEN

Klik hier voor het huishoudelijk reglement

Klik hier voor het wedstrijd reglement

Klik hier voor de statuten van Rijvereniging Any Dale 

Klik hier voor de privacy statement van Rijvereniging Any Dale

bottom of page