De Sprong in een nieuw jasje

We hebben De Sprong in een nieuw jasje gestoken, beter leesbaar online. We zijn trots op het resultaat! Met dank aan Cathy van der Knaap voor de opmaak en Sam (SLK Fotografie) voor de mooie cover!

We versturen De Sprong nog wel naar onze leden, maar niet meer via de post, alleen nog via email. Op die manier sparen we kosten voor het drukken en de porto en dat is ook beter voor het milieu. Als je voortaan De Sprong per mail wil ontvangen, stuur dan een berichtje aan info@rv-anydale.nl.

Wij hopen dat u de nieuwe Sprong mooi vindt. Suggesties voor verbetering zijn natuurlijk altijd welkom via desprong@rv-anydale.nl.

2109-184 sprong_dec_2019
.pdf
Download PDF • 3.09MB

Recente blogposts

Alles weergeven

Startlijst KNHS dressuur zondag 4 juli 2021

Voor de startlijst KNHS dressuur B t/m ZZL klik hier Deze wedstrijd vindt plaats in de buitenrijbaan van Hippisch Centrum Muiderberg, Googweg 9a, 1399 EP. Muiderberg. De activiteit vindt plaats met in

Tussensprong mei 2021

Omdat we nu nog geen AVL hebben kunnen organiseren, hebben wij gekozen voor een ‘Tussensprong’ om jullie te informeren over twee bestuurlijke aangelegenheden: de samenstelling van het bestuur en de co