top of page

Oefenparcours zondag 20 juni a.s.

Bijgewerkt op: 23 mei 2021


Op zondag 20 juni a.s. organiseert Rijvereniging Any Dale een oefenparcours onder begeleiding van Suzanne Zwerink. Het is hierbij mogelijk om een aantal natuurlijke hindernissen te springen. Helaas betreft dit nog steeds enkel ruiters tot en met 26 jaar. Deelnemers onder de 18 jaar moeten vast in de springles rijden om deel te mogen nemen.


Pensionruiters rijden een parcours onder begeleiding van Suzanne Zwerink. Er dient zelfstandig te worden losgereden waarna er twee parcoursen worden gesprongen. Deelnemers uit de 17:00 uur springles springen in een groepje van 3/4 personen in en daarna een parcours. Indien andere deelnemers in een groep willen worden ingedeeld dient dit te worden aangegeven bij de inschrijving.


Indien de omstandigheden het toelaten is het uitgangspunt om het oefenparcours te organiseren op het achterterrein. Indien dit niet mogelijk is wordt er uitgeweken naar de buitenrijbaan. Om deel te mogen nemen dien je lid te zijn van Rijvereniging Any Dale. De hoogte van het parcours wordt bepaald door instructie.


Opgeven voor 20 mei door een mailtje te sturen naar info@rv-anydale.nl met daarin:

- Naam ruiter

- Naam pony/paard

- 2 keer parcours springen of springen in een groepje


Deelnemers dragen verplicht een bodyprotector in verband met het springen van natuurlijke hindernissen!


De kosten voor het oefenparcours bedragen €10,-. Dit bedrag dient vooraf contant betaald te worden bij de organisatie.


Het oefenparcours vindt plaats met inachtneming van de Corona hygiëne- en gedragsregels die gelden op Hippisch Centrum Muiderberg. Publiek is dan ook helaas niet toegestaan.


Recente blogposts

Alles weergeven

Zondag 12 mei Bixie & vaardigheid (Prix Caprili)

Startlijst klik hier Rubrieken: Bixie dressuur (Proef BF1 of BF2, vanaf beginnersles, je mag worden vastgehouden) FNRS vaardigheid 1 v.a. F1 FNRS vaardigheid 1 of 2 v.a. F4 met 1 stempel Fnrs vaardigh

Comments


bottom of page