top of page

Startlijst Pepernootspringen, 28 november 2021

Bijgewerkt op: 29 nov. 2021

Er wordt in de volgende klassen gestart:


· Manegepony’s

· Manegepaarden

· Pensionpony’s

· Pensionpaarden


Er wordt een klassiek rijstijl parcours gereden. Ook tijdens de finales wordt er een rijstijl parcours gereden. De te springen hoogte wordt bepaalt door instructie HCM. UPDATE 27-11-2021: Pepernootspringen gaat door!


I.v.m. de aangescherpte Coronamaatregelen hebben HCM en RV-Any Dale besloten dat de Springwedstrijd om “De Vergulde Pepernoot” door gaat, maar dan in de vorm van een meetmoment. Dit betekent wel een protocol maar GEEN finale en GEEN prijsuitreiking.


Hou de startlijst goed in de gaten, de wedstrijd kan in of uitlopen. Zorg dat je ruim op tijd voor het parcourslopen aanwezig bent.


Let op! Publiek in NIET toegestaan. Toegang alleen met een geldige QR-code. Begeleiding op stal alleen indien noodzakelijk en niet meer dat één persoon per ruiter.


Tijdens het parcours lopen verschijnt de deelnemer in wedstrijdtenue. Het is toegestaan verkleed als Piet aan de wedstrijd deel te nemen mits er een goed passende cap wordt gedragen en rijlaarzen of jodhpurs met chaps. Bodyprotector wordt geadviseerd.

Deelnemers dienen hun startgeld voor aanvang van de wedstrijd te voldoen bij het wedstrijdsecretariaat. Startgeld:

€ 12,50 voor ruiters op eigen pony of paard,

€ 15,00 voor ruiters op manegepony of- paard.

Voor deze wedstrijd dient men lid te zijn van Rijvereniging Any Dale. Lid worden kan vooraf ter plaatse (rest 2021 gratis)

Bij het niet tijdig, minimaal 4 dagen voor de wedstrijd, en met geldende reden afzeggen van de wedstrijd blijft het startgeld verschuldigd. Voor het algemeen wedstrijdreglement klik hier.

Voor afzeggingen, wijzigingen en/of informatie over deze wedstrijd mail naar: info@rv-anydale.nl.

Programma:

10.30 uur: parcours lopen alle manegeruiters

10.50 uur: aanvang manegerubrieken

13:30 uur: parcours lopen voor alle pensionruiters

13:45 uur: aanvang pensionrubrieken

Tijden zijn bij benadering vastgesteld en kunnen afwijken van de praktijk. Deelnemers dienen hier rekening mee te houden en ruim op tijd voor het parcours lopen aanwezig te zijn.


Manegepony’s en -paarden: inrijden binnenrijbaan (tijden zie startlijst).

Pensionpony's en -paarden: zelfstandig inrijden in buitenrijbaan.

Voor de startlijst klik hier.


Door de huidige coronamaatregelen is publiek niet toegestaan. Voor meer informatie over de coronamaatregelen op Hippisch Centrum Muiderberg klik hier.


Recente blogposts

Alles weergeven

Zondag 12 mei Bixie & vaardigheid (Prix Caprili)

Startlijst klik hier Rubrieken: Bixie dressuur (Proef BF1 of BF2, vanaf beginnersles, je mag worden vastgehouden) FNRS vaardigheid 1 v.a. F1 FNRS vaardigheid 1 of 2 v.a. F4 met 1 stempel Fnrs vaardigh

Commentaires


bottom of page