top of page

Zondag 25 september Open Dag op Any Dale Hippique

Bijgewerkt op: 20 aug. 2022


25 september willen we graag met elkaar laten zien dat Any Dale staat voor Any Dale Hippique en Rijvereniging Any Dale. Dit vieren we met en zonder paarden, tegelijk is er tijdens deze open dag op Any Dale Hippique ruimte voor aspirant ruiters om te kijken hoe leuk het is om deel uit te maken van Any Dale!


Voor ruiters met eigen paard en pony organiseert de rijvereniging, in samenwerking met Any Dale Hippique, een springclinic gegeven door Faan Pompen. En voor iedereen, manegeruiters en pensionruiters, gevorderd of juist beginnend is er een behendigheid-parcours. Tussendoor is er ponystappen voor die kinderen die nog niet rijden maar wel graag willen weten hoe het voelt om op de rug van een paard te zitten. Natuurlijk laat het voltige team zien hoe leuk het is om niet te zitten maar te turnen op de rug van een paard.


Voor de behendigheid-wedstrijd en de springclinic is het nodig je vooraf op te geven.


De kosten voor deelname aan de springclinic van Faan Pompen zijn € 20,- per persoon (alleen voor deelnemers met eigen pony of paard). Er wordt gereden in groepjes van 3 ruiters in de overdekte buitenbaan en de clinic wordt afgesloten met het springen van een parcours. Opgeven kan door het sturen van een e-mail naar: info@rv-anydale.nl.


Het behendigheid-parcours wordt georganiseerd in de binnenrijbaan. Aan het deelnemen aan het behendigheids-parcours zijn geen kosten verbonden…. maar vol is vol! Er wordt gestreden in duo’s geef je samen op of wij delen je met iemand in. Inschrijven kan door dit formulier in te vullen: https://bit.ly/3w6jDwm


Het spreekt voor zich dat we niet alleen ruiters nodig hebben om van de dag een feest te maken maar ook vrijwilligers, ook daarvan horen we graag wie kan en wil helpen om de dag geslaagd te maken. Dat kan via onze vrijwilligers Whats-App-groep: https://chat.whatsapp.com/CvbvhofNRtFIzi0sAvWC2


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page